LURIGT VA?!

Lite helgslureri:
Vad är det luriga med dessa meningar? Någon som vågar gissa........?

Märk mos som kräm.

Flyg mot dem med tom gylf.

Vila sig i saliv.

God arab bara dog.

Adolf i Paris rapar sirap i Floda.

Bara gin ni får ge till Amal, lite grå finnig arab.

Ni rakar bra, Karin.

God arab åt tå, bara dog.

Du har bra hud.

Turkdemokrater retar ko med krut.


MATTE B

Nu är ääääääääntligen matteprovet gjort. Har fan släpat den jäkla boken och fetaste miniräknaren från skolan till hem, från hem till skolan, till hem igen och till skolan och JAAAA NI HAJJAR - jag har alltså pluggat en jäkla massa matte det senaste.
Nej men faktiskt tycker jag att matte är så jävla kul när man kan det, jag kan sitta i timmar och bara räkna och tycka om det, det ni.

Denna låt har peppat mig att fortsätta räkna och räkna och räkna. Kämpa, slita hårt, hårdare och hårdast. "För att räkna matte kräver ju både tårar, blod och svett"

Nej dåååååååå... Men ni som har haft matteprov idag: sätt på denna fina sång och lyssna och känn hur skönt det är att ha gjort det. Mhmmmmm...
NJUT VÄNNER NJUUUT!!!Här är räfrengen:
Calculus
Jag sitter här och räknar min... Calculus
Calle Calle Culius... Calculus
Sitter här och räknar min... Calculus
Jag är matematikstudent

KATARINA 25/11


Grattis till mig på namnsdagen!
Grattis mamma, grattis karins mamma, grattis saras mamma och grattis till anna också hehe, var det fler som heter Katarina eller?

TOVAN KATTIS SELLAN
...
höhöh

god natt dröm sött

DAGENS IDIOT

Förut var första gången jag kutta helt själv till en buss och missar den. Fy fan helvetes jävlar. Jag kuttade livet till bussen och endå var jag för seg. Då var det bara jag och en kille kvar på busshållsplatsen. Jag virrade en stund. Kollade upp och ner, höger och vänster en stund.

Sen fastnade jag med blicken på han. Där stod han med största hånflinet. Han tyckte det var kul. Vilket jävla idiot!

otve


HEHEHE WINTER BATHEmir visade denna roliga film. Ganska kul va, hehehehehehehehehhehhehhehe
Det är la snart dags för winter bath nu när snön har kommit?

GLIDAR DOJJOR

Nu är det snö här i Karlstad och jag slängde fram mina glidar dojjor. Det är inga vanliga glidar dojjor. Dom är svarta och är snarlika ett par Ugg skor.

Från min busshållplats hem till mig har jag lite då och då nerförsbacke. Och när jag har mina glidar dojjor och det ligger snö på marken. Kan jag glida hem, typ som att åka skridskor/skidor. Mmmmm.. med dom glider jag hela vägen hem. Ganska soft.

TÖVE

ÄCKEL VANDRAR RUNT PÅ MSN

Igår kväll chattade jag med Hampus. Vi hade en ganska normal dialog tills han plötsligt skriver något i stilen med
"tove... vill du spy?"
"nejsch för fan"
svarade jag glatt.
"synd..."
"vadåra...!?"
"jag hade kunnat hjälpa dig annars"
säger han och skickar en bild.
Jag öppnade och såg något otroligt hemskt, har aldrig sett något liknande förut. Jag stängde ner efter en hundradels sekund!!!! Jag blev helt förstelnad, en äcklad men kylig ilning åkte genom hela kroppen. Plötsligt satt jag väldigt obekvämt. Det var en bild på ett halshugget huvud, avhuggna snoppar och äckliga fittor.

Den vidriga synen på en hundradelssekund har satt sig på hjärnan, TACK HAMPE...
Mhm.... så jag bara varnar er!!!! Inget man vill se.
Bilden ligger på mina mottagna filer... Jag vågar inte gå in i mappen. Fy farao.

pussar i spyor
/tove


FEST HOS HB


  
  
  

  

KVÄLLENS FUCK YOU BILDER...

 
 

GO' NATT
toveveveveve


PILUTTA-VISAN/GE MIG MERA KÖTTBULLAR
Här får ni en låt från mina superhits när jag var liten, BLACK INGVARS!!!!

Ha en trevlig lördag
TOVE

AGNES HAR SÅ RÄTT

Checkade nyss in Agnes blogg, agneslindblom.blogspot.com.

Senaste inlägget heter "Tove".
Först inser jag vilken jävla snäll person jag är. Ni ska vara glada mina vänner, vilken snäll vän ni har.

Sen inser jag hur Agnes har så jävla rätt.
Jag har de blodigaste drömmarna. Jag mördar er allihop, mina vänner. Jag styckar er i bitar, jag torterar er till döds. Jag är den största ledaren av MM (Mördar Maffian).
Jag brukar döda i steg. Steg ett fiser jag de mest illaluktande stinkbomberna ni kan tanka er rakt i fejjan. Steg två knippsar jag av fingrar och tår. Steg tre brukar låta ungefär som när man tar bort en sugpropp "PLOOFJT" och där är era ögon urplockade. Här börjar det roliga. Nu kan man göra lite som man vill. Ni ser inget - men ni känner och hör.

Jag mosar er, sedan pressas ni i maskiner. Det brukar sluta med att jag äter mina hemlagade hamburgare med lite blandat kött, kanske lite av Cissi och lite av Charlotte (kanske till och med en liten tå av Anna). Till det dricker jag erat blod. Det kommer lyckodrömmar då jag käkar Agnes rumpa, det köttet är något utöver det vanliga.

Där har ni anledningen: Nu vet ni varför jag är så snäll på dagarna, när ni vet hur mina nätter ser ut.


Ha en bra dag...
TOVE


DAGENS SKÄMT
Hehehe, det var lite roligt hoho!
Citat taget av "PJonte" på bilddagboken.se

TOVE mjuhuhuuhuhuhuhh

KAPAT MER ÄN HÄLFTEN

Senaste gången jag hade kort hår var i ettan-tvåan på lågstadiet. Ja, visst var jag modig som bara kapade av allt hår. Men man måste ju testa på så mycket man kan medans man lever. Men nu är det kort igen, och det KÄNNS att det är förändring kan man säga. Kan man luuuuugnt säga!TOVE_SUPERHAIR_COOL


HICK... HICK...

Jag har hyperneuroakustiska diafragmakontravibrationer.

hick... hick... hick...
Alltså hicka.
Jag tycker det är gött som fan ibland. Till exempel som nu. Jag sitter här på stolen, väldigt slapp. Då och då kommer en och annan "hick" och hela överkroppen skakar till, sen kommer man åter till den lugna kutruggiga ställningen och blir slapp. Och så håller det på. Ganska skönt vaaaaaaa. höhöhö

hick... hick...

hick...

Ska nog gå och dricka vatten upp och nerpå. Då försvinner hickan, det funkar alltid. Det är ett tips just till dig, ja, precis, du ja, till just dig om du känner ångest eller skam (eller va fan någon dålig känsla) över din hicka. Fyll ett glas vatten och ta med ett sugrör. Du är upp och nerpå, inte glaset. Drick.... Sedan lovar jag att din skam är borta!!!

TO hick... VE

MHM OKEJ

Förut var jag på IKEA. Pekade ut och skrev ner lite smått och gott som ska finnas i mitt rum inom kort. IKEA är så otroligt jävla underbart. Jag älskar det. Tröttnar aldrig........ Nepp.

Jag har även spelat sällskapsspel idag. Ni vet man slår tärning, går några steg, så får man en fråga beroende på vilken kategori, dvs färg, man hamnade på. Man blir ju allmänbildad av sånna spel. Så nu vet jag att rådjur kan skälla och grisar sover ALLTID på höger sida. Jaaaa.... "man lär sig något nytt varje dag"

Denna vecka har jag gått som en zombie i skolan. Jag har varit så jääääääääävla trött. Skönaste att få sova ut inatt. Vaknade av mig själv helt utvilad och frisk. Jag bara hoppade upp ur sängen, jag var en lycklig gräshoppa som nyss kommit ur sin depression. Inte nog med detta!!!!!!!! Jag drömde nog bland de bästa drömmarna jag någonsin dröm inatt, mmmmm... Det ni hohoho!

TOVE


GARANTERAT FRIA FRÅN FULLKORN

Jag och Anna har länge gått och snackat om Delicato-reklamerna.
Dom är ju så jävla bra! Hohohohohoohohoohooohoh...
Kempe grejt, mm, ja, verkligen.


   
   

TOVE


CLEMENTINER CLEMENTINER

Clementinerna är här igen - och denna gång för att stanna för gott. JIIIIHAAAAA

Nu kommer äntligen årstiden för dessa underbara clementinisar! Häääärligt säger jag. Jag har käkat typ 6 clementiner idag, det var lagom - inte för lite och inte för mycket.
Clemtiner är ju så jäklans smaskens:
de är lätta att skala
man blir inte kladdig om händerna
de är saftiga, men lagom saftiga
smakar gott
luktar gott

Mmmmmmm........ 
Det är bara att blicka framåt med en mörk, kall, dyster och saftig vinter.

TOVIZ

KLARA MY LOVE

Åter en tanke på min gode vän Klara Karlsson som mår piss i helvetes djupaste hål.
Fy fan vad jag.. eller inte bara jag, utan många fler av hennes vänner (och definitivt allra mest Klara själv) hoppas att hon mår väldigt mycket bättre, väldigt mycket snarast.

Mhmm.. Bara en liten tanke på min kära.
Hoppas skiten snart är borta, eller hur?!?!?!?!

TOVE

FARS DAG

Grattis till alla pappor på fars dag idag!!
Här har vi då en bild på Elvis och min pappa.. (H)TOVE


ÖVNINGSKÖRNING

I helgen har jag övningskört för första gången. Visst var det lite läbbigt i början, men efter ett tag då jävlar, ja då blev det lätt som en plätt... typ. Kände mig en aning mäktig när jag satt bakom ratten och styrde ett fordon lika stort som en noshörning.
Jag hade makten över mamma, om hon gjorde mig på dåligt humör kunde jag lika gärna köra ihjäl henne. Men hon var snäll, så inget hände!

Jag skulle nog inte köra ihjäl henne i vilket fall som helst, jag gillar henne alldeles för mycket för det, min älskade mamma!TOVE

KK PÅ SJUKHUS

Här sitter jag, mår hel bra och har det skönt, inte ens en gnytta av förkylning känner jag. Slutade astidigt idag och ska spela futsal senare ikväll, det gör det bara ännu bättre!
Allt detta medans min gode vän har det äckel jobbigt på sjukhuset FY FAN.

Klara opererade bort halsmandlarna för prick en vecka sen. Det var sagt att hon skulle ligga hemma ungefär en vecka kanske lite mer.
MEN...
Det händer värsta äckel grejjen: Natten till igår (tisdag) började hon blöda i halsen. Eller när hon vaknade så hade hon blod över allt. I munnen, på läpparna och blodet slingrade sig ner för den ljuvliga halsen och helt plötsligt upptäckte hon att hon hade blod över allt! Det var blod på lakanet, på kuddarna och täcket. Det var blod blod blod på väggarna och det droppade BLOOOOOD från taket.. nej, nu överdrev jag.

Hon vaknade med blod i munnen och på läpparna. Och då fick hon åka till sjukhuset och sova över där. Inatt blödde det tydligen igen i halsen!!!! Usch och fy och blä. Hon ska sova på sjukan inatt igen, och hoppas inte för all del att det börjar blöda igen, vore ju ganska onödigt.

Stackars Klara!!!!
Tänkte bara skriva lite om henne, sörja lite för henne, lägga en tanke på henne.
Nu är det jätte kämpigt för henne, men det kommer ju bättre tider!
Besök gärna hennes blogg, då blir hon nog lite gladare: klarie.blogg.se

(L) /TOVE


BARACK OBAMA

Jag vill bara säga grattis till Barack Obama att bli världens mäktigaste man!TOVE

NYCKELN TILL FRIHET

OTROLIGT BRA FILM!!!!!!!!!!

Om ni inte har sett den? SE DEN, verkligen att rekommendera.
Nyckeln till frihet, eller originaltiteln The Shawshank Redemption.TOVE

HEADER????

Hmm.. En header saknas!! Det finns anledning varför:

1. Jag vet inte hur man lägger in en header på bloggen.
2. Jag har ingen header att lägga in.
3. Jag har heller ingen idé på en snygg header (än).

ähhhhh! det kommer la så småning om.. så småningom, småningom (?!)


TOVE

HALLOWEEN FEST

   
   
   

  

TOVE

MÅNDAGSMYS PÅ LOVET

Detta hände för prick en vecka sen. Jag bjöd hem lite vänner på lite godis, chips och dipp, sällskapsspel och bastu.
Jag har en stor låda med ganska så mycket utklädningskläder och eftersom detta var 4 dagar innan halloweenfesten hos Ankan så blev denna låda en uppladdning!

 

TOVE


PARALLELLKLASS

Jag och min lillasyster hade en dialog i köket:


”ska du till Stockholm snart?” undrar hon

”jaaaaaaa, vadåra?” svarar jag

”med din klass?” frågar hon nu

”ja, eller nej, med parallellklassen också”

”jaha, okej”


Det blir tyst en stund…


”jag trodde att parallellklass var en sån där klass där det gick cp störda elever, men nu vet jag att det är grannklassen” säger hon plötsligt

”nehe?! men det trodde jag också när jag var liten”


Är det fel på mina föräldrar som hade missat att lära oss det eller är det någon mer som trodde att parallellklass var en klass med funktionshinder när ni var små?

TOVE


FINT JOBB 1


FINT JOBB 2


TOVVVE.BLOGG.SE

ja, ja, ja, ja, JAAAA
Nu har jag också skaffat blogg.

Kan det vara kul? Kanske inte?
För att får veta svaret måste jag ju testa, så får vi se!

TOVVVE.BLOGG.SE

RSS 2.0