HEHEHEHHE YEEEES


NU FÅR DET BANNE MIG VARA NOG

Jag kommer ihåg en outhärdlig bilresa från bak i tiden någon gång. Jag var liten, min lillebryschaaa var mindre och lillsyrran ännu mindre. Hähähähä. Nåväl nåväl... Vi satt bak i bilen och skrek, slogs och bråkade - det blev stora gråa dammoln som brukar förekomma i tecknade filmer, så bråkigt var det bak i bilen. Typ i alla fall.
Vi skrek och gick pappa på nerverna, vi skrek och gick mamma på nerverna. Radion var på i all hysteri. Plötsligt skriker någon "NU FÅR DER VARA NOG!!!!!" och alla blev tysta. Det var som om bilen blev pausad - ingen rörelse, inte ett ljud.
Men det var inte pappa som hade släppt lös på hysterin, det var från radion denna passande uppmaning kom. Någon från ovan tyckte nog att det behövdes.

FÖRÄNDRINGAR

Förändringar. Det gillar jag. Det gillar vi alla.

Jag var så trött på min bloggs utseende. Så jäklans tråkig. Ingen kanske bryr sig - men jag. När någonting blir en vana är det uppriskande med förändring som fräschar upp allt och det blir genast roligare igen.
Ja, se vad kul det blev nu, jag bytte header och nu var det roligare att skriva inlägg. Jag har ingen header att ha och då har jag denna tills vidare, jag kände ett enormt baonta fett jätte bamse behov av förändring.

JAMBA BAMBA MAMBA

Jag säger såhär: JÄVLA JAMBA-JÄKEL I HELVETES FANSKAP, JA FY FASEN VAD DJÄVULSKTJAMBA ÄR!!!!!


Kollade min faktura för mobilen. Den löd bland annat 30 spänn för Jamba. Vad i helskotta?!?!??!?! Jag har för fan aldrig i hela mitt liv köpt någon djävulsk ringsignal, spel osv. Det som gör mig mest upprörd är att det är helt omöjligt att få kontakt för att säga stopp - vare sig man ringer eller hemsida eller annat.

Välkommen till min nya klubb Hata Jamba!!!


EAT MEAT

Såg en film idag i skolan. Om valet att käka kött eller att vara veggis.
Har varit sugen på kött i ett antal timmar nu......... så jag sticker upp till köket med det samma!





¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿

Jag kan inte förstå vad det svåra är. Men en sak är säker, problemen går det tyvärr ingen nöd på. Frågan är egentligen varför???? Det är min dagens fråga, och kommer vara dagar framöver.

RSS 2.0