77

Vad ska man göra denna vardagliga vardag?
Vi vill hitta på något utöver den vanliga måndagen, som brukade vara fotbollsträning, men nu är det träningsuppehåll.
Därför ska jag och malin lätta upp början av veckan med måndagsbio. Det är reserverat framför den efterlängtade "Flickan som lekte med elden" såklart.



HUR SÅG DU UT INNAN DINA FÖRÄLDRAR FÖDDES?

Har köpt mina livs första klackskor. Yääää! Snygga, höga - men kan jag gå i dom... det är frågan? Jag håller på att lära mig just här och nu, träning ger färdighet.


SPRUT A

Imorgon är det dags för ännu en spruta. Hmm... känns som jag får i mig väldigt mycket olika vaccin på kort tid. Nu är det dags för "Twinrix - så är jag skyddad mot både hepatit A och B" för jag ska till Thailalalalaland.

"KÄKA ALLT, MEN INTE JÄMT"

Skoghalls kvinnor har varit på kost och näringsföreläsning. Nice! Väldigt viktiga och kloka ord har bankats in i skallen. Behövligt, alltid, för alla. 

8-1 JIHA










FAN FASEN

Näst helg ska jag och mamma till Stockholm. Nästa helg kommer familjen Enhörning, min bästis Kajsa, upp till oss från Uddevalla. Kommer vi ses? Näääääääää... vad i helvete?!


YODA VS DARTH VADER

Klassens stafettfilm är fääärdig.
En balbiljett för två färdas genom olika kända filmer. Varje grupp gör en 30 sekunders film, vi klipper ihop och hela filmen blir ca 4 minuter. Hehe.. kul att se slutprodukten.




KONFIRMATION: TANTAN




















SJUK IGEN

Även denna måndag är jag sjuki luki. Hmm.....


Hehehe... jag har börjat använda en väckarklocka från saudi. Det är en muslimsk morgonbön, kallas Salah eller Salât, som jag vaknar till varje morgon. Med den kan man inte försova sig, det kan jag lungt säga.


090909

Läste på Expressen att Uno Bok i Malmö fyller 99 år idag den 9 september 2009. Hans pappa säger att han föddes 99 sekunder i nio. Höhöhö...

4 ÅR

Pappa har startat en tävling där vinnaren antas om ca 4 år.
Hur lång kommer bruuuschan att bli?

Med tanke på en mamma som är 1.63 och en pappa på 1.95 så kan det bli ganska klurigt. Jag slog till med 1.87.....

SJUK

Vi samlade ihop så många tv-spel som huset kunde erbjuda för några dagar sen. Åhååå, jag har fått tv-spels nostalgi. Jag har spelat Crash Bandicoot i några minuter, som blev timmar, som blev dagar - så förbannat djävulskt roligt!!!


SEIZE THE DAY


HEJ HÄR KOMMER ETT PLATT PAKET FRÅN IKEA

Åhååå... Bästa toaläsningen har anlänt - IKEA katalogen!!!


Sverige - Ungern, vilken ödesmatch. Efter ungerns straff, 1-1, var det svårt att sitta still i soffan. Sista jävla sekunden kommer Zlatans mirakelmål, herre jösses amalia... 2-1!!


LUCIA DECEMBER TILL SEX JANUARI

100 dagar kvar. Sen åker jag med familjen till Thailand. Jiiiihaaaa!!

Vad ska jag hitta på denna 100 dagars dag? Jag har ju en del att fixa... Alla mina "att göra"-lappar, har minst 100st som ligger lite här och var i rummet.


RSS 2.0