VET NI VAD JAG SITTER OCH GLOR PÅ JUST NU?

Såklart att ni inte vet vad jag sitter och spärrar upp ögonen i. Hur fan ska ni veta det när ni sitter där och jag sitter här? Nej, det går inte. Förlåt, det blir alldeles på tok för svårt att gissa. Annars hade det ju varit kul med lite gissning, men ikke sa nikke, ni hade aldrig gissat rätt endå.

Jag sitter och glor på min PEACE AND LOVE BILJETT och jag kan inte sluta gloooooooo... Så välkommen till min nöjd-klubb för jag är nöjd nöjd nöjd, kvinnan här är jätte nöjd - nöjd nöjd nöjd, hon är glad för hon är nöjd!!!


Fler som har köpt Peace and Love biljett? Låt höra, vilka????

GOD GAVE ROCK 'N ROLL TO YOU


PLÖTSLIGT HÄNDER DET

Någon som vill köpa..........?!?!??


ÖVER NATT NING

Måndag till Tisdag övernattning hos Cicci. Jätte mysigt, jätte bra, jätte roligt.......... tills vi skulle sova. Jag får ligga skavfötters i trånga soffan.... med charlotte!!!! Jag sov inte många timmar kan jag lugnt säga.
Klockan ringde på morgonen och det blev dags för en ny dag med nya möjligheter. Tänkte sätta mig upp men jag hann inte röra mig mycket innan jag hörde ett svagt "smoouoouoohhfgg" under tecket. Rumporna var som fastklistrade med hjälp av lite värme och svett. Mmmmmm, vilket mysigt sätt att vakna på.

Härlig kväll med brudarna, det var ett tag sen, jag saknar er!!

8 VECKOR KVAR TILL SOMMARLOV

            

.....

"MARTINA 18 ÅR!!!" hade jag skrivit på två olika ställen i min kalender. Det måste ha blivit fel någonstans på vägen va?!

DÖ SPINDEL DÖÖÖÖ

Träffade på en enorm spindel idag. Lina hoppade upp på en stol och vägrade komma ner. Sicken mes hon är!! Hon är ju 1000000000000 gånger större än den där äckliga jätte svarta saken med jätte många ben. Men störst behöver inte alltid vara tapprast.
I alla fall... Jag gjorde vad jag kände att jag behövde göra: döda den jäkeln. Jag rullade ihop en gammal tidning och SMACK BOM CRAAAAASH BIM BAM BOOOOM POFF PIFF SMASCH, sen var han ganska mycket död.
Jag njöt av det. Jag kände mig ett huvud längre och jag var stolt. Jag har inte alltid vågat göra något mot spindlar. Men nu, nu bröt jag isen, nu kommer jag döda alla spindlar som kommer i min väg.
Japp, det vara bara det jag tänkte säga.

TIME TO PRETEND


JOBBJOBJBOJBJOBBJOOBJBJBBJBOB

Nu kan jag stryka jobb på min nyårslöfte-lista. Mmmhm... ett jobb har jag skaffat mig. Och inte vilket jobb som helst.......... bambam baaaa baaam...... nämligen inget mindre än SMART1. Heheheheheheheheh

Har bara jobbat två gånger, jag är en så kallad nybörjare.
Jag fick en Stig från Mora på linjen. Vi snacka i ungefär en kvart, om allt från raggarbilar till människans uppgift på jorden. Mycket trevlig man!


DET KÄNNS DET KÄNNS

Det känns, det känns, det känns. I mina armar. "JAHA?!?!" tänker ni... "ska hon snacka om den berömda träningsvärken?" men åååå nej. Inte denna gången. Mitt kännande kommer och går, det är en läskig känsla. Ja ja ja ja, jag ska la komma till saken någon gång.

Så här är fallet: ibland känns det som om någon trycker in en spruta i överarmen på mig. Jag är helt oberedd, och plötsligt sticker det till. Sedan känner jag hur sprutan är kvar i armen en längre tid. Jag kollar - inget där. Jag gnuggar och denna otroligt knepiga känsla är borta.

ÅH FYYY

Nej. Neeéej. Himla tråkigt att det skulle bli såhär. Jag hade tänkt mig skriva så mycket så fingrarna skulle börja blöda ikväll. Men nej. Min lust är lååångt bortom horisonten. Aaaaa ni fattar, ganska långt bort alltså...

Jag återkommer imorgon.
HEHE då är jag så bajs mycket gladare för då får jag loooooov!!

APRIL APRIL DIN DUMMA SILL

Fick ett sms idag "haha :) såg bilden på dig i tidningen :D snygg!" av ett nummer jag inte har sparat i mobilen. Jag vet ännu inte om detta är ett april skämt, men jag tror. Hehehehe... kul, vem du nu är.

RSS 2.0