ALLA BARNEN SLUTADE KNARKA - UTOM EVA, HON VAR TRÖTT PÅ ATT LEVA


JIIIIIHAAAAA SPOTIFY


ESKAPISM

Längtan efter att fly bort från den trista vardagen. Åka till främmande exotiska länder, resor till fantasivärldar. Försjunka in i färgglada drömmar och spännande händelser.
Drömmar om landet Ingenstans.

Jag känner en stor eskapism inom mig just nu.

FATTAR NI TRÖGT ELLER?!

Tänk om jag skulle vara din dataskärm. Jag ser dig sitta där som en kutruggad slöhög. Två stora rödsprängda ögon följer raderna i detta inlägg. Fortsätter läsa i hopp om att jag snart skriver något vettigare.

Du ser lite vissen ut? Suttit vid datorn för länge? Tänkte la det... Du är inte ensam, därför ska jag dra mig så långt bort från min dyrbara skatt som möjligt nu.


KLUNK KLUNK KLUNK

Jag har ett litet problem. Inget stort, inget allvarligt.
Såhär ligger det till: när jag käkar, då käkar jag - när jag dricker, då dricker jag. Mitt lilla problem är att jag glömmer bort att dricka samtidigt som jag äter. Jag äter alltså upp all mat på tallriken först. Sen ser jag det fulla mjölkglaset framför mig och undrar varför gör jag på detta viset?
Förr tyckte jag att det var roligt att dricka upp allt efteråt, fråga mig inte varför? Nu har det blivit en dålig vana.

Jag vill ha en god blandning av både maten och mjölken. Jag är på bättringsvägen, jiha, men då och då glömmer man - det gör alla.
Tack för mig, det var bara det jag villa säga just nu.

TRÄNINGSVÄRK

Den känslan har jag nu. Ömma ben, armar och rygg. Ömhet. Mhm... Träningsvärk är min strävan. Jag älskar att det är så schööööööönt.


JAG ÄR HELT FAST, HELT ENKELT


JAG ÅKER BUSS VARJE DAG
CISSI, CISSI, CISSI

Klassen har genomgång på samhällskunskapen.
Plötsligt utbrister Cissi något liknande "Ooooj, jag har ju sjukvårdstid snart, jag ska kolla knänen. Men guuud, det hade jag ju glömt! Hinner man gå in till stan på en kvart eller måste jag springa? Går det bussar?"

Detta säger hon med världens inlevelse, dock ett mycket DÅLIGT teaterspel. Ohoj oj oj...
Egentligen skulle hon klippa sig.

Anders tänkte "jag önskar att jag kunde tro på henne"

THERE IS NO DEEPER CLEAN, THAN LISTERINE

Ett munskölj som har en ljus nyans av lila är tydligen våran nya familjemedlem. Bara tillfälligt, tills flaskan tar slut, eller vem vet.. Den luktar okej, smakar äckligt men funkar hyffsat bra.

Det bränner, bränner... bränner och bränner. Det började verkligen kännas förfärligt inne i munnen. Tanken slog mig hur munnen skulle sprängas inom några sekunder, POOOOFF så skulle munnen vara borta. Det skulle endast bli kvar ett stort svart hål. Jag skulle titta upp och se mina egna bloddrypande köttslamsor sitta fastklistrade på spegeln över handfatet.

Nej, det ville jag inte se. Jag spottade genast ut. Min mun hade fått en rejäl genomkörare.


VAD I ALLSIN DAR?

Jag var påväg hem från bussen, typ 200 meters gångavstånd...
Snabb som jag är körde jag om en gubbe, troligen farfar, och två små killar på kanske 5 år. Eller jag gick... Hur som helst, ena killen säger "hej ida" med ett glatt leénde.

Jag svarar ett trevligt "hej..." tillbaka och fortsätter gå.
Den andra killen får ur sig "hej frida" lika glatt som den första.

Men killarna fortsätter... Den första lillen skrek nu ut "HEJ SLIDA!!!!"
Nu var jag förbi dom och han började skrika "hej då frida" och "hej då slida" och "hej då ida"
Efter det kom jag så långt bort från dom att jag inte längre hörde vad de skrek.

Va fan....?

EN VACKER VINTERDAG PÅ IS

   
 

STÖRRE TUTTAR?

Olivia sa att om man masserar brösten så blir dom större. Om man masserar och knådar, slår och sparkar varje dag i några månader, tänk om dom verkligen blir större då?

Tror vi på det? Hmmm?
Värt att prova? Hehehehehe....

LOVET BÖRJAR LEDA MOT SITT SLUT

Detta underbara lov har varit efterlängtat och behövligt. Men nu är det slut. Nu har jag, vi, alla 91:or gått vår halv gymnasietid. Fy faaaaaaaaaaan, det går fort när man har roligt. Nästa termin blir bra, då kommer lov på lov på lov!

Lov gör så att man orkar skolan, inte sant? Tänk att gå i skolan utan ett ända lov, inte ens sommarlov. Neee fy farao, vilken hemsk tanke.

ZORROEn tid i mitt liv fanns denne krabat med mig. Han hette Zorrro. Vi hade fyra stycken salamandrar, ju mer tiden gick desto färre hade vi kvar.

Hehehe, jag kommer ihåg hur en dog: En av våra fina salamandrar försökte rymma på natten. Han lyckades till en början men han kom inte särskilt långt. På morgonen hittade vi den lille stackarn helt utslagen på vardagsrumsgolvet. Vi slängde ner honom i akvariumet i hopp om uppståndelse. Men nej nej nej... Han var död, föralltid.

Skulle vara kul att ha en liten Zorro igen, fast dom rymde ganska ofta... Jag menar, tänk er att hitta erat lilla djur i sängen eller i en strumpa. Hohoho, lite läskigt.

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN, TVÅ TUSEN NIO

Vad säger man? Vad säger ni? Tvåtusen nio eller tjugohundranio...? Tvåtusen nio känns modernare. Förr sa man ju inte ett tusen niohundra åttiotre, mycket enklare att säga nittonhundra åttiotre. Kanske bara har blivit så, att man säger tvåtusen bla bla bla nu för tiden, vad vet jag.

ÅR 2009 SKA JAG:
skaffa jobb
bli gladare och trevligare i allmänhet
fixa klart rummet
börja ta tag i saker
dvs lära mig att planera
leva gött
och må bra
godisförbud...? Jag kan inte bestämma mig. Ska jag, ska jag inte, det är frågan... hm..?

KOM IHÅG DETTA FÖR ALLT I VÄRLDEN

Intresseklubben sprängs av överbelastning! Ville bara skriva av mig lite..
Är det ok ok ok ok? Eller ok^4 som finurliga johan kom på.

Jag är ju bara så en lyckans ost, jag har käkat mat på IKEA två gånger på en vecka! WOOOOOW...
Ni vet den där kotlettraden med pommes och bearnaisesås, kocken rekommenderar. Så jäklans gott. Att något så underbart som denna maträtt kan ge så mycket njutning, för 65 svenska himmelska kronor... mhhh..

En ska till! Jag har tre tandtrådsrullar i mitt badrumsskåp. Det är meningen att jag ska använda dom. Min tandläkare tyckte att jag skulle börja med tandtråd. Det sa hon......... för tre år sen! Jag funderar på att göra ett försök på att börja.

2009

Mina damer och herrar.... Nytt år, nya möjligheter!

Jag har allt några nyårslöften. Bara några. Några få väldigt vanliga, inga märkvärdiga. Men jag har inga löften som jag kanske egentligen vill ha som jag vet inte kommer hålla året ut, ingen idé då. Några nyårslöften bör man haá, tralalalalalalaá!

Nå väl, nå väl, vå näl.. Jag önskar er ett riktigt jäklans kanon bajsbra år 2009.


slingi slingi slooooong
 

RSS 2.0