ÄLGARNA HAR FÅTT NOG

Var ute och sprang förut. En tanke slog mig i springandes stund, vilket inte var helt omöjligt när jag sprang runt i skogen utan sällskap och utan musik.
Det här har hänt några gånger... När jag springer förbi någon i spåret, precis i förbifarten försöker jag andas så tyst och lungt det bara går. Försöker jag vara cool som kan springa så snabbt utan att ens flåsa? Det är inte ens rimligt. När jag kommer 10 meter framför släpper jag lungorna lösa, flåset är kraftigt och jag blir helt slut. Varför offra mig så? Idiot...

KANINI BANINI

Äääääntligen har syrran gjort sig av mig Theodor - sommarkaninen från helvetet. Nej då, lille kanini banini var la söt.. men... han var otrolig, på alla plan. Theodor fick all uppmärksamhet, plötsligt blev man helt osynlig. Han tog upp all plats i familjen. Det var han, han, han och han hela tiden. Hans behov gick före allas.
Som sagt, nu känns det bra igen, det är skönt att få vara tillbaka i familjen.

STICKY AND SWEET TOUR





 




MADONNA








TOVE GGR 2

En otrolig ovana, jag hängde inte med, ibland skrek någon "tooove" eller "braaa tove" men det var inte alltid till mig. Vadå inte alltid till mig?! Det är jag som är Tove....? Jag reagerade på allt som hade med TOVE att göra. Jag kände en stor förvirring och frustration som bara växte sig högre och högre inom mig.
För första gången i mitt liv var jag inte ensam. Där fanns helt plötsligt två tovisar. Alltid, alltid, alltid har jag varit den enda tove - men inte nu längre. Nu väntar jag på att denna förvirring ska tona ner sig. Va fan, bara för att jag är ovan.


DIN VÄGLEDNING GENOM SKOLÅRET

Sitter och kikar i SÄG-guiden. Fan vilken bra grej, och fan vilka bra grejer skolan fixar fram. Alla traditioner, poängjakten, SÄG-festivalen och julkalendern osv... jaaa.. det är jäklans kul att gå på Sundsta-Älvkullen.

Det bästa är ju alla studentfester, jiiiiiihaaaaaa, massa studentfester hela året ut. Insparksfest, halloweenfest, julfest, men men men men men meeeen jag fyller ju år i december, hm.......... Sen börjar spänningen, det blir 100 dagarsfest, 50 dagarsfest, 30 dagarsfest och 10 dagarsfest. Efter allt detta asroliga återstår bara det mest asroliga - STUDENTEN!!!

GÖTTANS

Skönt att vi har haft en mjuk och fin start med lite lekar här och lite projektarbete där, vi hann ju med både för- och eftermiddagsfika. Göttans!!
Men nu. Nu har skolan börjat. Alltså nu har det riktiga schemat börjat rulla med 17:00-sträcket. Å andra sidan kommer vi antagligen inte ha en enda liten lektionjäkel på fredagar nästa termin, dvs helt lediga. Mer göttans!!! 

IKVÄLL:


LILLA BRYSCHAN

Syster: "men har du tage i idrott, jonatan?"
Bror: "nej, han har gått i konkurs"

Jag: "...nej, han har gått i pension"

I FLYGANDE FART

Telefonen ringer...
"hallå det är tove"
"hej, finns din pappa i närheten?"
"nej, han är i sommarstugan..."
"kan jag ta hans mobilnr?
"visst, har du penna och papper... 0768..."
"tack, tack... hej då"


Någon minut senare...
"hallå"
"hej.....?"

"oj, hej, jag sa visst mitt nr... men här är pappas 0733..."
"haha, okej, jag provar igen, hej då"

MAN IN THE MIRROR


RSS 2.0